+36 (20) 9 278 422

Székesfehérvár - Eladó Lakás

Alapterület
59 m2
Irányár
55.000.000 Ft
Hirdetés azonosító
4776

Nagypolgári lakás a történelmi belvárosban

Leírás

4776. Székesfehérvár történelmi városközpontjában, a Kossuth utcában egy impozáns, a századforduló táján épült épületben egy 59 m2-es, első emeleti (zárószint, felette beépítetlen padlás) felújított , 3,3 méter belmagasságú, nagypolgári tégla lakás eladó. Kiváló lokáció, ennél belvárosibb nem is lehetne, mégis nagyon csendes az ingatlan, mert ablakai a világos belső udvarra néznek.
A ház rendezett belső udvaráról lépcsőn jutunk fel az első emeletre, ahol a lakáshoz tartozó kis elzárt teraszon keresztül lépünk be a lakás előszobájába. Innen nyílik egy különálló toilet, egy kis kamra, az ablakos, modern, felszerelt konyha, valamint innen léphetünk be a tágas, 20 m2-es nappaliba, melynek ablaka egy hangulatos belső udvarra néz. Innen nyílik a fürdőszoba, és egy 5 m2-es tároló vagy dolgozószoba. A nappaliból juthatunk el a hatalmas, a belső körfolyosóra/teraszra néző 23 m2-es hálószobába is.
A lakásba be van vezetve a gáz, de jelenleg kettő db modern klíma oldja meg a hűtést/fűtést. A melegvízet villanybojler szolgáltatja. A közös költség kb 11 ezer Ft.
Hatalmas előnye az ingatlannak, hogy tartozik hozzá egy kb. 20 m2-es tároló az alagsorban, ennek árát a vételár tartalmazza.

Kapcsolati adatok

Érdeklődjön az ingatlanról, e-mailben!

Hasonló ingatlanok