+36 (20) 9 278 422

Sukoró - Eladó Ház

Alapterület
136 m2
Irányár
98.000.000 Ft
Hirdetés azonosító
4768

Örökpanorámás családi ház Sukorón

Leírás

Sukorón, elvehetetlen örökpanorámás, kiváló elhelyezkedésű, tágas, rendezett telken, önálló, tégla falazatú, 136 m2 lakóterű, hőszigetelt családi ház eladó. A ház minden szintjéről kiváló kilátás nyílik a tóra és a környező domboldalakra. Az M7-es autópályától 3 perces autóútra fekszik, innen Budapest fél óra, Székesfehérvár 15 perc alatt megközelíthető. Velence városközpont, bevásárlási lehetőségek, vasútállomás 6-8 perc autóval.

A tégla falazatú ház a 2010-es évek közepén teljes felújításon esett át, hőszigetelést, új 2 rétegű hőszigetelt műanyag nyílászárókat kapott, és új belső burkolatokat.

A csendes zsákutcáról elektromos kapuval jutunk be a gondozott, parkosított udvarra. 2 férőhelyes garázs áll rendelkezésre, valamint további 3 autó számára térkövezett parkolóhely. Hangulatos tégla lépcsőn jutunk fel a ház szintjére. Az épület mögött egy szép boltíves, téglával kirakott pincét találunk, valamint felette pár sor szőlőt és gyümölcsfákat.

A földszint 60 m2, tágas, világos nappalival ( mely kémény kiépítéssel rendelkezik, tehát kandalló vagy cserépkályha is építhető), amerikai konyhával, egy dolgozószobával/háztartási helységgel, egy kis kamrával valamint egy fürdőszobával rendelkezik. A nappaliból kilépve a tágas teraszra érünk.

Az emeleten egy déli fekvésű tágas hálószobát találunk és egy ablakos fürdőszobát, valamint innen juthatunk ki az oldalsó 20 m2-es teraszra, vagy a ház déli homlokozatán található, tóra panoramas 14 m2-es erkélyre.

A tetőtérben szintén egy örökpanorámás, erkélyes, déli fekvésű hálószoba kapott helyet, valamint egy gyerekszoba vagy dolgozó, és egy fürdőszoba.

A fűtést minden helységben elektromos fűtőpanelek biztosítják, a melegvízet korszerű elektromos bojler biztosítja. Gáz is be van vezetve a házba. Vezetéknélküli riasztórendszer és kamera gondoskodik a biztonságról.

Irányár: 98M Ft.

Kapcsolati adatok

Érdeklődjön az ingatlanról, e-mailben!

Hasonló ingatlanok