+36 (20) 9 278 422

Fehérvárcsurgó - Eladó Telek

Alapterület
25.000 m2
Irányár
300.000 €
Hirdetés azonosító
4486

Leírás

A Fehérvárcsurgói-víztározó partján, kiválóan megközelíthető, panorámás, belterületi, 40%-ban beépíthető, 2,5 hektáros beépítetlen terület eladó.

A természetközeli terület elsősorban turisztikai jellegű beruházás ideális helyszíne lehet. A beépítésre szánt rekreációs belterületen elhelyezhető többek között szálláshely szolgáltató létesítmény, rekreációs/szabadidős szolgáltatást nyújtó létesítmények, illetve a területet használók ellátását szolgáló vendéglátó, szolgáltató, kereskedelmi létesítmények.

A terület beépítése 40%-ban lehetséges, 6m-es építménymagassággal, minimum 40% zöldfelület megtartásával.

A telekhatáron elérhető és a területre beköthető a közüzemi víz-, villany-, földgáz hálózat. A területen zárt rendszerű szennyvíz tisztító létesíthető. A csatornahálózat a közelben (650m) található, a területig történő kiépítése, az előzetes információgyűjtés alapján, tervezéssel, beruházással lehetséges.

Az ingatlan kiváló választás lehet abban az esetben, amennyiben jó lokációval rendelkező, természetközeli helyen keres beépíthető területet, vagy az adottságok alapján befektetésben gondolkodik.

Ár: 300.000.- Euro

Kapcsolati adatok

Kovács Attila

Kovács Attila

Tulajdonos

+36-30-768 7582

attila@immovelence.hu

Érdeklődjön az ingatlanról, e-mailben!

Hasonló ingatlanok